Over ons

Onze missie voor een betere planeet

MILIEUBESCHERMING

Ongeacht de omvang en complexiteit van het project streven we ernaar om onze klanten innovatieve technologie, gedifferentieerde producten en uitstekende technische diensten te bieden binnen een flexibel en kosteneffectief bedrijfsmodel dat voldoet aan de behoeften van onze klanten.

We ontwikkelen onze diensten en producten en groeien sinds 1994 mee met onze klanten. Sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een internationaal milieutechnologie bedrijf met focus op innovatie en technologie ontwikkeling. Op het gebied van mobiele en permanente lekdetectie en millimeter precieze GNSS-metingen leveren wij toonaangevende technologieën voor de wereldwijde markt.

Wij ondersteunen onze klanten 24/7 over de hele wereld, op de beste en meest innovatieve manier bij kwaliteitscontrole, lekdetectie, schadeonderzoek en bescherming van waarden en het milieu.

ONZE OPLOSSINGEN

Wij leveren onze diensten wereldwijd aan onze klanten met kantoren vanuit Oostenrijk, Duitsland en Nederland en partners in China, Egypte, Frankrijk, Italië, Rusland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

ONZE GEGROEIDE WAARDEN

Sinds onze oprichting in München, Duitsland in 1994, heeft Texplor zich ontwikkeld tot een internationale organisatie.

In de afgelopen decennia heeft onze manier van zakendoen ons geholpen om ons te transformeren van een engineering start-up tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van milieu-onderzoek en monitoring-technologieën.

Dit is niet van de ene dag op de andere gebeurd en was niet gelukt zonder de volledige toewijding van ons team aan onze missie:

We helpen onze klanten om veilig, efficiënt en effectief te werken.

1994

Oprichting

Oprichting van Texplor Exploration & Environmental Technology GmbH in München, Duitsland, alsmede Dr. Geutebrück Consulting in Wenen, Oostenrijk door Dr. mont. Ernst Geutebrück

1996

Verhuizing

Verhuizing van de hoofdkantoor van Texplor Exploration & Environmental Technology GmbH van München naar Brandenburg, Duitsland

2001

Geofysica

Licentie van de firma Dr. Geutebrück Consulting als technisch bureau voor geofysica

2004

Verhuizing

Verhuizing van de Hoofdkantoor van Texplor Exploration & Environmental Technology GmbH van Brandenburg naar Potsdam, Duitsland

2005

Texplor Benelux

Oprichting van Texplor Benelux b.v. in Breda, Nederland

2011

Texplor Oostenrijk

Herstructurering van Dr. Geutebrück Consulting Technisches Büro für Geophysik e.U. tot Texplor Austria GmbH

2011-2012

1e monitoringsysteem

Eerste installatie van een MSS® Monitoring Systeem in Nederland

2015

Texplor Groep

Oprichting van Texplor Group b.v. in Breda, Nederland

2018

Monitoringsystemen in China & Zuid-Amerika

Eerste installaties van MSS® Monitoring Systems in China en Chili

2021

GNSS Landmeetkunde

Presentatie van Textant® in Caïro, Egypte, als ‘s werelds eerste autonome GNSS-meetsysteem

Wij zijn trots op de certificeringen van Texplor

Texplor heeft in 2005 het kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN EN ISO 9001:2015 ingevoerd. Sindsdien zijn Texplor Austria GmbH, Wenen (AT), Texplor Benelux, Breda en Texplor Group B. V. (NL) opgenomen in het ISO-certificaat.

In Nederland is Texplor Benelux b.v. sinds 2015 gecertificeerd volgens ISO 45001 (voorheen OHSAS)

ISO certivicate icon

ISO Certificaat

DIN EN  ISO 9001:2015

ISO certivicate icon

ISO Certificaat (NL)

NEN EN ISO 45001:2018

TÜV Nord

Wij zijn elk jaar door TÜV Nord beoordeeld en hebben onze QM-systemen voortdurend verder ontwikkeld en aangepast aan de eisen van de ISO-voorschriften.

TÜV Netherlands

Texplor Benelux B.v. is jaarlijks door TÜV Nederland beoordeeld en heeft haar QM systemen voortdurend verder ontwikkeld en aangepast aan de eisen van de ISO regelgeving.