TOP

Verenigde krachten met V-Max Latam

Geavanceerde lekbewaking in Latijns-Amerika! Texplor Group en V-Max Latam hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe standaard te zetten in Structural Health Monitoring (SHM) in heel Latijns-Amerika. Onze samenwerking introduceert geavanceerde oplossingen voor het bewaken van de structurele integriteit van diverse projecten, waardoor optimale prestaties en verantwoordelijkheid voor het milieu worden gegarandeerd.

Introductie van het MSS®-lekbewakingssysteem: slim, betrouwbaar en genetwerkt

Het MSS® Leak Monitoring System van Texplor is een geavanceerde oplossing die is ontworpen voor de permanente bewaking van de dichtheid van waterdichtingssystemen. Continue elektronische bewaking, aangestuurd door CombiModul-sensoren die al 100 jaar gecertificeerd zijn, waarborgt de integriteit van geomembranen in bassinconstructies en verschillende afdichtingssystemen. Vroegtijdige detectie van lekgebieden maakt snelle en gerichte reparatiewerkzaamheden mogelijk, waardoor een maximaal en langdurig risicobeheer mogelijk is. Onze projecten omvatten toepassingen zoals stortplaatsen, mijnbouw, tankparken en opslagfaciliteiten.

Ons succesvolle huidige project: een bassin in de Caserones-kopermijn in Chili, uitgerust met het MSS® Leak Monitoring System

Milieubescherming en optimaal beheer van hulpbronnen

Texplor Group en V-Max Latam geven prioriteit aan superieur risicobeheer om het milieu en kostbare hulpbronnen te beschermen. Onze toewijding aan technologische uitmuntendheid zorgt voor de hoogste normen op het gebied van milieubescherming, waardoor de winst wordt gemaximaliseerd door een langere levensduur van het product. Geef samen met ons vorm aan een toekomst die de industrienormen overtreft.

Mauricio Quintero (V-MAX Latam) en Jonas Küster (Texplor Group) tijdens de installatie van het MSS® Leak Monitoring System in de Caserones-kopermijn in Chili, 2023

Neem contact met ons op!

Klaar om uw structuren te versterken en verantwoordelijkheid voor het milieu te omarmen? 

Neem contact met ons op om uw project te bespreken:

Jonas Küster, Texplor Group

 +31 (0)6 230 63 256
 jonas.kuester@texplor.com
 see LinkedIn

Eduardo Bone S., V-MAX Latam

 +569 9871 2816
 ebone@v-max.com
 see LinkedIn

Meer informatie:

V-Max Latam Website

Geef vorm aan de toekomst met Texplor & V-Max Latam!

We detect. We protect. LET’S CONNECT.