TOP

Samenwerking Kazuo Resources in Zuid-Afrika

We zijn verheugd om een belangrijke mijlpaal in onze wereldwijde expansiereis aan te kondigen! Texplor bundelt nu de krachten met KAZUO RESOURCES (PTY) LTD in Zuid-Afrika. Deze opwindende samenwerking breidt ons bereik uit naar de diverse en belangrijke milieusectoren van mijnbouw, stortplaatsen en olie- en chemische industrieën in deze dynamische regio.

KAZUO RESOURCES, een erkende leider in hun vakgebied, deelt onze visie op het implementeren van geavanceerde technologieën en duurzame praktijken om ons milieu te beschermen. Samen kijken we ernaar uit om grote stappen te zetten op het gebied van lekkagemonitoring en -beperking.

Geavanceerde lekbewaking en multi-sensor SHM

Met deze samenwerking breiden we niet alleen onze geografische voetafdruk uit, maar verdiepen we ook onze toewijding aan het leveren van innovatieve, efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen aan industrieën over de hele wereld.

Op een impactvolle samenwerking die helpt om ons milieu te beschermen en tegelijkertijd onze gedeelde duurzame doelen te bevorderen. Blijf op de hoogte voor updates over onze spannende nieuwe ondernemingen in Zuid-Afrika!

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op om uw project te bespreken:

Bastian Kimmel, Texplor Group

 +49 (0)160 66 03 381
 bastian.merten@texplor.com
 see LinkedIn

Geef vorm aan de toekomst met Texplor & Kazuo Resources!

We detect. We protect. LET’S CONNECT.